Over ons

Hoeksteen Financieel Advies

 

Hoeksteen Financieel Advies biedt een breed scala aan financiële diensten, voor zowel de zakelijke als particuliere klant. Hierbij wordt nauw samengewerkt met specialisten zoals notarissen, fiscalisten en advocaten.

Gedurende het leven komt u op diverse momenten voor financiële vraagstukken te staan. Voorbeelden: de aankoop van een eigen woning, studie van de kinderen, bereiken van de pensioengerechtigde  leeftijd, overlijden. Maar ook onverwachte situaties kunnen zich voordoen. Denk hierbij aan werkloosheid en arbeidsongeschiktheid. Deze situaties zijn financieel te beheersen door de juiste maatregelen te treffen.

Wij zijn u graag van dienst met het adviseren in financiële vraagstukken. Met onze uitkomsten bent u in staat om volledig zelfstandig uw financiële beslissingen te nemen. Wij geven u een onafhankelijk financieel advies omdat wij niet bemiddelen in financiële producten. Ons doel is om financiële rust bij u te creëren.

Dennis Hoeks

Dennis is werkzaam als financieel planner. Na bijna 25 jaar in de bancaire sector als vermogensbeheerder en financieel planner werkzaam te zijn geweest wil Dennis volledige vrijheid in de uitwerking van zijn financiële planningen. Niet meer worden geremd door een keurslijf maar volledig vrij adviseren.

Zijn stelling: als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg

Zijn motto: inzicht leidt tot controle, controle leidt tot zekerheid, zekerheid zorgt voor rust

Bart de Waal

Bart is werkzaam als belastingadviseur en estate planner. Na 25 jaar werkzaam te zijn geweest in de accountancy waarbij de nadruk lag op het adviseren van ondernemingen heeft hij de omslag gemaakt naar adviseren van de privé-kant van de ondernemer.

Zijn stelling: een privé-huishouding is ook een onderneming.

Zijn motto: zorg dus voor financiële rust in je leven, daarmee wordt het leven een stuk prettiger.